Видео: NOVAГолемите дарения във време на извънредно положение продължават. 21 фирми

...
 Видео: NOVAГолемите дарения във време на извънредно положение продължават. 21 фирми
Коментари Харесай

Родителите на братя Домусчиеви с щедро дарение за медицинска апаратура в Ловеч

 

Видео:  NOVA

Големите дарения във време на изключително състояние не престават. 21 компании от Ловеч и района подариха на локалната болница 267 000 лв., съобщава  NOVA.

Болницата в Ловеч купува значима инсталация с дарението, предоставено от родителите на братя Домусчиеви. Преди дни Маргарита и Петър Домусчиеви подариха 100 000 лева за битката с ковид, пише dariknews.bg .

" Те към този момент са по сметката на община Ловеч ", заяви пред NOVA кметът на града Корнелия Маринова.   " С тези средства ще бъдат закупени още един стационарен респиратор, анестезиологичен уред и операционна маса за многопрофилната болница в Ловеч ", добави градоначалникът.

България получи 15 тона медицински защитни средства. Те идват от Обединените арабски емирства. В замяна две български компании – „ Градус ” и „ Интръст ”, са дарили на емирствата 32 тона храни.

Фармацевтичната компания „ Натурпродукт ” подари 50 000 лв. на Министерство на здравеопазването за подкрепяне на лечебните заведения в битката против COVID-19.

Платежният и картов оператор БОРИКА направи подаяние от 36 000 лв. за университетската болница „ Света Марина “ в Плевен. С дарената сума болничното заведение е купила респираторен вентилатор за интензивни грижи.

Дарител стана и Комисията за лишаване на нелегално добито имущество. Оттам подариха 51 660 лв. за незабавните медици в София-град и област. Парите събрали чиновниците на комисията с ясна цел - закупуване на защитни дрехи.

„ С тези средства би трябвало да бъдат закупени маски, гащеризони и PCR проби за проучване на нашите хора ”, изясни доктор Георги Гелев, шеф на Центъра за незабавна здравна помощ в София. 

При предходните проби позитивни проби за ковид дадоха осем чиновници на Спешна помощ.

„ Искам да кажа едно огромно благодаря от мое име и това на работещите тук, ”, съобщи още доктор Гелев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР